Korab Shaqiri me familje ja si duken (Foto)
Korab Shaqiri me familje ja si duken (Foto)
Buna e Ermalit dhe Arianës ka ditëlindjen pamje nga festa (Video/Foto)
Buna e Ermalit dhe Arianës ka ditëlindjen pamje nga festa (Video/Foto)
Politikanët që s’i bashkoi koalicioni, bëhen bashkë në një dasëm (Foto)
Politikanët që s’i bashkoi koalicioni, bëhen bashkë në një dasëm (Foto)
Si e shëron agjërimi sëmundjen e diabetit
Si e shëron agjërimi sëmundjen e diabetit

Portali kosovarja-ks.com është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga revista Kosovarja.

[email protected] [email protected] Tel: +383 38 51 75 75 - MOB: +383 44 14 34 48;

Na ndiqni në