Hiqet edhe një herë flamuri i shtetit te rrethi, vendoset një më i madh

Hiqet edhe një herë flamuri i shtetit te rrethi, vendoset një më i madh
Hiqet edhe një herë flamuri i shtetit te rrethi, vendoset një më i madh
Hiqet edhe një herë flamuri i shtetit te rrethi, vendoset një më i madh

Në hyrje të Prishtinës pak minuta më parë është zëvendësuar flamuri i vendosur mbrëmë me një tjetër me përmasa më të mëdha.

Kjo pasi që, një flamur i njejtë u vodh mbrëmë, deri sa zjarrëfikësit po hiqnin flamurin kombëtar.

Xhami i veturës ku ndodhej flamuri u thye nga persona të panjohur dhe kështu u gjet një alternativë tjetër, që qëndroi aty deri pak më parë.

Express ka raportuar se në mëngjes flamuri i Kosovës po valonte në hyrje të Prishtinës, ani pse ishin paralajmëruar protesta për të parandaluar heqjen e tij.


Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/aktualitet/