Ish-deputeti dënohet me 14 vjet burg, pasi spiunoi

Ish-deputeti dënohet me 14 vjet burg, pasi spiunoi
Ish-deputeti dënohet me 14 vjet burg, pasi spiunoi
Ish-deputeti dënohet me 14 vjet burg, pasi spiunoi

Një ish-deputet i Parlamentit të Moldavisë u dënua me 14 vjet burg, nën akuzat për tradhti dhe spiunim për Rusinë.

Zyra e Prokurorit të Përgjithshëm të Moldavisë tha se Yuri Bolboceanut i është ndaluar edhe shërbimi në zyra publike për katër vjet pasi të lirohet nga burgu.

Bolboceanu është arrestuar më 17 mars të vitit të kaluar.

Inteligjenca e Moldavisë dhe Shërbimi i Sigurisë kanë thënë në atë kohë se ai është kapur në një takim me një spiun rus.

Moldavia, ish-shtet sovjetik, për kohë të gjatë është duke luftuar midis ndikimit rus dhe aspiratave të saj evropiane.

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/aktualitet/