Astrit Haraqisë i kërcënohet hajni

Astrit Haraqisë i kërcënohet hajni

Astrit Haraqia një pasmesnate, derisa po kthehej këmbë në shtëpi, i del përpara një i ri, hajn dhe i thotë:

Ma jep kuletën shpejt, shpejt…
Po unë jam Haraqia more, jam politikan o djalë, a s’po më njeh a? – ia kthen Astriti.
Atëherë mi kthe paret që t’i kam dhanë për votën – i kërcënohet hajni.

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/badihavxhia/