Bajram Rexhepin e dënon policia

Bajram Rexhepin e dënon policia

Ministrin e Punëve të Brendshme, Bajram Rexhepin, e ndalë policia në rrugë.

– Librezën dhe lejen e vozitjes… Ooo, qenkeni ju z. ministër. Më falni, vazhdoni…
– Jo, jo. Veproni ndaj meje si ndaj çdo qytetari!
– Në rregull ministër, futi nja 20 euro në librezë dhe jeni të lirë të vazhdoni…

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/badihavxhia/