PACOLLI DHE VOCËRRAKU

PACOLLI DHE VOCËRRAKU

Para hotelit Swis Diamont,një vogëlush i qeshet Behgjet Pacollit,i cili ia bën me dorë që t i afrohet .

-A po e din kush jam unë,a po më njeh vocrrak?

-Po- ia kthen djaloshi- Ti je Behgjet Pacolli.

Pacolli nxjerr 5 eu dhe ia afron djaloshit . Por djaloshi i refuzon,nuk ia merrë.

-Merri more. Unë po t i dhuroj. Përse nuk i merrë?- e pyet Pacolli .

-Nuk guzoj ,se babi do të mendojë se i kam vjedhë.

-Po ti tregoi se unë,Pacolli t’i kam dhënë.Merri – i thotë duke ia zgjatur lekun.

Jo,jo… babi mendon se Behgjet Pacolli është i pasur dhe nuk m’i dhuron vetëm 5 eu.

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/badihavxhia/