Mënyra si kapeni përdore tregon shumë për lidhjen tuaj!

Mënyra si kapeni përdore tregon shumë për lidhjen tuaj!
Mënyra si kapeni përdore tregon shumë për lidhjen tuaj!
Mënyra si kapeni përdore tregon shumë për lidhjen tuaj!

Një nga zakonet më të lezetshme të çifteve, është ecja dorë për dore.

Ndoshta ju nuk e kuptoni, por kjo do të thotë shumë për marrëdhënien tuaj dhe fazën në të cilën ju jeni duke shkuar si çift. Ka shumë mënyra sesi çiftet ia mbajnë dorën njëri-tjetrit dhe secila prej tyre do të thotë shumë për raportin që dy partnerët kanë me njëri tjetrin.

Po ju ku e gjeni veten?

Dora e kapur me gjithë pëllëmbën e saj:
Nëse ju e kapni dorën në këtë mënyrë, do të thotë që raporti juaj është i bazuar mbi afeksionin dhe jo pasionin.

Kryqëzimi i gishtave:
Kryqëzimi i gishtave simbolizon një ndjenjë të madhe pasioni dhe një lidhje të fortë midis çiftit.

Kapja e gishtave të vegjël të dorës:
Kjo mënyrë e të kapurit të dorës, do të thotë që ju të dy keni prioritet pavarësinë tuaj. Të tilla çifte respektojnë privatësinë dhe hapësirën e njëri-tjetrit./In Tv/


Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/dashni/