Babai i vajzës nuk e pret dhëndrrin për pagesë. martesa e tyre zgjat vetëm 15 minuta

Babai i vajzës nuk e pret dhëndrrin për pagesë. martesa e tyre zgjat vetëm 15 minuta
Babai i vajzës nuk e pret dhëndrrin për pagesë. martesa e tyre zgjat vetëm 15 minuta
Babai i vajzës nuk e pret dhëndrrin për pagesë. martesa e tyre zgjat vetëm 15 minuta

Martesa në mes të një çifti në Dubai ka zgjatur më pak se 15 minuta, si rezultat i një mosmarrëveshjeje në mes të dhëndrit dhe babait të nuses – i cili e kishte me nxitim t’i marrë paratë për çmimin e vajzës.

Dhëndri u pajtua që t’i paguajë 20 mijë euro babait të nuses, ai pagoi pjesën e parë, ndërsa gjyqtari kishte vendosur që pjesën tjetër të pagesës ta kryente pas martesës.

Mirëpo, babai i nuses kishte dyshime në këtë gjë, dhe nuk e lejonte burrin e sapomartuar të dilte nga vetura për të shkuar t’i merrte paratë.

Ai i kërkoi dhëndrit që ta dërgonte një të afërm për t’i marrë paratë, duke refuzuar që të priste disa minuta, por dhëndri u ndje i fyer dhe menjëherë u divorcua nga gruaja.

Avokati që kërkoi të mos i publikohet emri ka thënë se dhëndri u ndje i fyer dhe përçmuar nga vjehrri i tij, dhe kështu i tha se nuk e dëshiron vajzën e tij për grua, dhe u divorcua në më pak se 15 minuta pas nënshkrimit të kontratës martesore./Telegrafi/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/kuriozitete/