Hulumtuesit tregojnë pse fëmijët kanë gjithë këtë energji...

Hulumtuesit tregojnë pse fëmijët kanë gjithë këtë energji...
Hulumtuesit tregojnë pse fëmijët kanë gjithë këtë energji...
Hulumtuesit tregojnë pse fëmijët kanë gjithë këtë energji...

Prindërit, fëmijët e të cilëve vazhdimisht janë aktiv dhe nuk ndihen të lodhur, tashmë kanë një rezultat se pse ndodhë një gjë e tillë.

Sipas hulumtimit të fundit fëmijët nuk ndjejnë lodhje pasi ata kanë të njëjtën nivel të energjisë sikurse atletët aktivë.

Studimi i përfunduar në Francë, ka gjetur se fëmijët nuk marrin më pak lodhje se sa vrapuesit e distancave të gjata dhe konkurrentët e triatlonit.

Ata madje shërohen nga stërvitja më shpejt se atletët e qëndrueshmërisë që janë trajnuar për muaj për të arritur kulmin e tyre fizik.

Hulumtuesit krahasuan nivelet e energjisë të djemve të moshës tetë deri në 12 vjeç ndaj të rriturve dhe 12 atletëve të durimit gjatë një sfide çiklizmi.

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/kuriozitete/