Ja çfarë i bën ky burrë gruas së tij shtatzëne! Do befasoheni

Ja çfarë i bën ky burrë gruas së tij shtatzëne! Do befasoheni
Ja çfarë i bën ky burrë gruas së tij shtatzëne! Do befasoheni
Ja çfarë i bën ky burrë gruas së tij shtatzëne! Do befasoheni

Çifte të ndryshme gjithandej nëpër internet çdo ditë postojnë foto e video të ndryshme, shkruan “Kosovarja”.

Edhe sonte ka të tillë, madje ne kemi zgjedh një çift shumë interesant i cili janë aq të lumtur bashkë. E këtë na e dëshmon më së miri video që ua kemi sjell që ta shihni edhe ju.

Aty shihet burri tek sa ia rregullon frizurën gruas së tij, e veçanta është se gruaja e tij është shtatzëne. Ku më pas kur ajo kthehet ka i shoqi e shikon me aq ëmbëlsi atë dhe e puth në buzë, ku më pas bashkëshorti i saj ia puth edhe barkun e rrumbullakosur asaj.

Se ka çifte kaq të lumtura, kjo video ua dëshmon tani./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/kuriozitete/