Ja çfarë vallëzimi bëjnë këto dy vajza me gjoks të madh teksa grimohen!

Ja çfarë vallëzimi bëjnë këto dy vajza me gjoks të madh teksa grimohen!
Ja çfarë vallëzimi bëjnë këto dy vajza me gjoks të madh teksa grimohen!
Ja çfarë vallëzimi bëjnë këto dy vajza me gjoks të madh teksa grimohen!

Pothuajse sot për të bërë famë është shumë e lehtë për disa, shkruan “Kosovarja”.

Mjafton të bësh ndonjë gjest dhe ta hedhësh në rrjetet sociale, menjëherë bëhesh me “famë”.

E tillë është edhe kjo video e cila është bërë virale, ku në të shihen dy vajza me gjoks të madh të cilat janë duke u grimuar ndërsa edhe vallëzojnë.

Video është publikuar nga një faqe në instagram, ku ka marr shumë pëlqime dhe komente pozitive sidomos nga gjinia mashkullore të cilët duket se tërë vëmendjen e kanë tek gjoksi i vajzave./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/kuriozitete/