Mjeku ia nxori shushunjën që i kishte qëndruar në hundë për disa javë me radhë

Mjeku ia nxori shushunjën që i kishte qëndruar në hundë për disa javë me radhë
Mjeku ia nxori shushunjën që i kishte qëndruar në hundë për disa javë me radhë
Mjeku ia nxori shushunjën që i kishte qëndruar në hundë për disa javë me radhë

Pacienti nga Kina që kishte pasur gjakderdhje nga hunda për dhjetë ditë, vendosi të vizitohej te mjeku, për shkak se nganjëherë ndjente edhe dhembje të pashpjegueshme.

Por, 51-vjeçari mbeti i hutuar, kur mjeku i nxori një shushunjë të gjallë, që besohet t’i ketë qëndruar në sistemin e frymëmarrjes për disa javë, transmeton Telegrafi.

Bashkëshortja tij, pa se atij i doli diçka prej hunde, por kur afrua të shikonte, krijesa ishte zhdukur.

Videoja e postuar më poshtë, e tregon momentin kur ia largojnë shushunjën, ndërsa ai shikon i frikësuar dhe i rrëqethur në të njëjtën kohë.

Këto krijesa mund të kapen për lëkurën e njeriut apo kafshëve dhe të pinë sasi aq të mëdha gjaku, sa që u rritet trupi deri tri herë më shumë.

Ende nuk dihet se si i huri atij në hundë, por besohet se gjithçka ndodhi derisa po zhytej në një liqe, kur ishte para një kohe në pushim.

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/kuriozitete/