Ndodh edhe kjo, flenë midis rruge, kështu e arreston policia

Ndodh edhe kjo, flenë midis rruge, kështu e arreston policia
Ndodh edhe kjo, flenë midis rruge, kështu e arreston policia
Ndodh edhe kjo, flenë midis rruge, kështu e arreston policia

Pamjet nga kamera e sigurisë së veturës së policisë në Texas tregojnë momentin kur një grua është gjetur duke fjetur në rrugë.

Në video shihet se si polici ndalon veturën para saj dhe kur i afrohet për ta ndihmuar ajo zgjohet dhe më pas arrestohet për dehje publike.

Gruaja në fjalë u zbulua se quhet Jeanette Murillow dhe u lirua disa orë më vonë.

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/kuriozitete/