Shikojeni si pritet një ushtar pas kthimit nga lufta, do iu emocionoj

Shikojeni si pritet një ushtar pas kthimit nga lufta, do iu emocionoj
Shikojeni si pritet një ushtar pas kthimit nga lufta, do iu emocionoj
Shikojeni si pritet një ushtar pas kthimit nga lufta, do iu emocionoj

Një baba ushtarak u prit me plotë emocione nga familja e tij kur u kthye në shtëpi pas një gjashtë muaj që kishe kaluar në kufirin Izrael-Siria.

Kapiteni nga Irlanda, Ivan Gagvagan, është pritur nga bashkëshortja Maria, vajza dhe djali i vogël i tij.

Moment emocionues ka qenë kur vajza e vogël ka bërtitur me zë të lartë “Babi, Babi” dhe bashkë me të ëmën kanë vrapuar në krah të tij për ti dhënë përqafim.

Mirëpo, djali i tij i vogël i quajtur Sean i ka prekur të gjithë.

Ai nga emocionet që po shihte babain e tij pas sa kohe, nuk mund të lëvizte.

I mbërthyer me emocione, shpërtheu në lot derisa qëndronte në këmbë pa lëvizur dhe shikonte babin e tij.

Shikojeni këtë moment. Sigurisht, do të ju emocionoj edhe juve:

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/kuriozitete/