A më tradhton burri?

A më tradhton burri?

Shifra:“M. Byty...”

Përshëndetje e nderuara magjistare, jam kurioze shumë për të ditur se burri im mban fshehur telefonin. Kur i afrohem largohet nga unë. Jam xheloze dhe kurioze: A më tradhton me dikë apo ç’është problemi?

Gati e kemi fëmijën e tretë e po kam frikë se ndodh ndarja shkaku i kësaj xhelozie...

Përgjigje:

A e dini se cili burrë nuk tradhton? Vetëm ai që nuk gjen askënd tjetër pos gruas. Këtë fakt e dinë të gjitha gratë, por me kënd tradhtojnë burrat tanë? Me po ato gra e femra që rrinë e takohen. Megjithatë, brenda kësaj problematike ka femra të mençura dhe më pak të mençura, femra që rrezikojnë martesën, duke e zbuluar xhelozinë deri në asht dhe femra të mençura të cilat e maskojnë xhelozinë dhe i buzëqeshin  burrit për të mos lejuar të shkojë përgjithmonë tek femra tjetër. Një grua e mençur di ta ruajë burrin për vete, duke i falur të gjitha ato që ai i gjen te gruaja tjetër...

Pyete Magjistaren
Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/magjistarja/