Ku e kam fatin?

Ku e kam fatin?

Shifra:“Nela”
Përshëndetje zonjë e nderuar! Ka kohë që e lexoj rubrikën tënde në revistën “Kosovarja”, për të cilën kam mendim shumë të mirë. Më keni ndihmuar tri herë në familje dhe më keni bërë zgjidhje që nuk do t’i kisha gjetur askund, për çka u falënderojë nga shpiri.
Kam pyetje nga kureshtja: Ku e kam fatin? Kush jam? Çfarë probleme kam në jetën time?

Përgjigje:

Je 31-vjeçare, e martuar dhe nuk ke nevojë për fat të ri. Je nënë e dy fëmijëve. Je bionde, sykaltër.

Problemi yt është se ke frikë dhe nuk guxon të lëvizësh lirshëm jashtë vendit tënd. Do e kesh edhe një vajzë, pra fëmija i tretë, ndërsa në planin sentimental takohesh ende me ish-të dashurin nga fakulteti.

Pyete Magjistaren
Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/magjistarja/