Më kërcënon ai që isha në lidhje!

Më kërcënon ai që isha në lidhje!

Shifra:“Atneg”

S’po mund të krijoj lidhje me askënd, sepse po frikohem prej frajerit që e kam pasur më herët. Më ka kërcënuar...

Përgjigje:

Ai nuk e ka të drejtën të të kërcënojë për fatin tënd, por ne e dimë se si është gjendja e drejtësisë për femrat që nuk mund të mbrohen nga kërcënimet më shumë verbale siç është ky, sesa kërcënim direkt për çka ti akoma nuk e di saktë nëse ai, vërtet, do të reagojë apo vetëm e ka propagim frikësimi që të ta shuaj karrierën martesore. Ti duhet ta gjesh fatin tënd. Lidhja juaj me këtë person ka përfunduar e nëse ende nuk është përmbyllur duhet të insistosh të kuptoheni për të gjitha. Dikur burrëria është matur me  marrje të përgjegjësive të atij që e ka marr një femër të kërcënuar dhe i ka dal zot, por sot askush nuk hyn në luftë për një femër, ngase askush nuk do femër as grua me probleme. Duhet të ecësh tutje me zbatimin e të drejtës tënde e ai nëse reagon ti duhet ta përdorësh ligjin si masë mbrojtëse.

Pyete Magjistaren
Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/magjistarja/