Nuk më ec asgjë në jetë!

Nuk më ec asgjë në jetë!

Shifra:“Fatlinda”

Jam nga Tetova, 19 vjeçe. Kam shumë probleme familjare dhe jam shumë e pafat. Shkollimin e ndërpreva. Me burrë kemi nisur të ndërtojmë një shtëpi, paratë i kemi, por ka ngelur puna në gjysmë! Jam e martuar dhe qëndrojmë të dy në shtëpinë e nënës sime.
Mos kam unë ose dikush i familjes sime magji?

Përgjigje:

Je e re për të pasur kaq shumë probleme me familje, qeliza e vetme e cila nuk ta do të keqen. Sjellja jote dhe problemet tua kanë bërë që të keni krijuar një distancë të padëshiruar, por te ta nuk është faji.

Ju i keni paratë për shtëpi, por ju ka mbetur në gjysmë ndërtimi! A e keni analizuar se çka po ndodh? Në tërë këtë tregim diçka po fshihet dhe ajo që po fshihet është në dëmin tënd. Ti, meqë e ke burrin, nuk ke nevojë me ndenjur te familja jote, aq më shumë kur nuk dini se kur përfundon shtëpia, e ajo mund të mos ndërtohet me vite. Pra, duhet të bisedoni me burrë dhe të sqaroni shumëçka dhe çdo gjë që keni për njëri-tjetrin, duhet t’ia thoni në sy njëri-tjetrit.

Pyete Magjistaren
Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/magjistarja/