Heq dorë nga kafeja dhe alkooli, e pabesueshme sa kursen në një muaj

Heq dorë nga kafeja dhe alkooli, e pabesueshme sa kursen në një muaj
Heq dorë nga kafeja dhe alkooli, e pabesueshme sa kursen në një muaj
Heq dorë nga kafeja dhe alkooli, e pabesueshme sa kursen në një muaj

Tobias Van Schneider është një amerikan i cili vendosi të hiqte dorë nga alkoli dhe kafeneja.

Ai tashmë ka bërë plot dy vite që ku ka marrë këtë vendim.
"Nëse ka një gjë që e vura re shumë shpejt, ajo është mungesa e bashkëveprimit shoqëror që sjell dieta ime e re. Kur një grup njerëzish më kërkon të bashkohem me ta për të pirë, them JO sepse nuk dua të merrem me thashetheme pasi jam person i matur."

Lënia e alkoolit ndikoi pozitivisht dhe në ekonominë e tij pasi kurseu 1 mijë dollarë në muaj, si dhe bënte gjumë të rregullt. E njëjta gjë i ndodhi dhe me kafe, moskonsumimi i së cilës e bënte të ngrihej më i relaksuar dhe energjik. Ai pranoi se alkooli e bënte më të stresuar, përfshirë shancet për të patur ankth apo për të shkaktuar probleme.

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/per-jete/