Magjia përpara pushimeve ekziston; humbisni 5 kg me banane dhe ujë të ngrohtë

Magjia përpara pushimeve ekziston; humbisni 5 kg me banane dhe ujë të ngrohtë
Magjia përpara pushimeve ekziston; humbisni 5 kg me banane dhe ujë të ngrohtë
Magjia përpara pushimeve ekziston; humbisni 5 kg me banane dhe ujë të ngrohtë

Të gjithë ata që kanë ca kilogramë më tepër dhe duan t’i humbasin e dinë mirë se çdo vit përsëritet e njëjta histori…

Në muajt prill-maj të gjithë stresohen aq shumë për humbjen në peshë dhe çdo të hënë planifikojnë që do të nisin dietën e cila në të vërtetë nuk nis asnjëherë…

Kështu kalon çdo maj dhe vjen qershori! Plazhi nis ashtu si pa kuptuar dhe jemi përsëri me kilogramët e mëparshëm. Mos i humbisni të gjitha shpresat! Ka disa metoda që bëjnë mrekulli por duhet të jeni vërtet të kujdeshëm që të mos i zgjasni tepër në kohë.

Për shembull, dieta e bananes nuk dueht bërë më shumë se 7 ditë. Mëngjesin duhet ta nisni me një gotë ujë të ngrohtë dhe dy banane. Në darkë dueht të bëni të njëjtën gjë por vetëm me 1 banane. Drekën konsumojeni si zakonisht por nuk lejohen ushqimet e shpejta, pra as të skuqura e as brumëra…Provojeni për një javë dhe do të humbisni 5 kilogramë.

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/shendetesi/