Mësoni se si marihuana ndikon në mirëqenien tuaj

Mësoni se si marihuana ndikon në mirëqenien tuaj
Mësoni se si marihuana ndikon në mirëqenien tuaj
Mësoni se si marihuana ndikon në mirëqenien tuaj

Ka pasur disa raste të varësisë ndaj marihuanës si dhe probleme me depresionin, mania dhe psikoza.

Marijuana është një përzierje gri ose jeshile e luleve të thata dhe tymoset si cigare.

Mënyra se si ta dalloni nëse marihuana është duke ju shkaktuar probleme është nëpërmjet simptomave të mëposhtme:

Zemërim, nervozizëm, agresion, dhimbje, të dridhura, depresion, shpërqendrim, çrregullim i gjumit, humbje oreksi, djersitje, transmeton Indeksonline.

Efektet në tru:

Përdorimi i marihunës në mënyrë konstante e bënë më të vështirë të kujtohen ngjarjet e ndryshme si dhe paraqet vështirësi në të mësuar apo nxënie.

Marihuna, në raste të caktuara mund të shkaktojë kushte të rënda mendore si psikoza, depresioni dhe mania./

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/shendetesi/