Ushtrimet 7 minutëshe që ju bëjnë të hiqni peshë

Ushtrimet 7 minutëshe që ju bëjnë të hiqni peshë
Ushtrimet 7 minutëshe që ju bëjnë të hiqni peshë
Ushtrimet 7 minutëshe që ju bëjnë të hiqni peshë

Pak minuta ushtrime në ditë do t`iu ndihmonin të hiqni peshën e tepërt.

Atë rezultat mund ta arrini duke bërë ushtrime për muskujt e barkut dhe duke i futur në funksion muskujt e të gjithë trupit, shkruan Indeksonline.

Më poshtë iu sjellim videon:


Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/shendetesi/