Albiona zbulon foton më të bukur të vajzës së Albatritit

Albiona zbulon foton më të bukur të vajzës së Albatritit
Albiona zbulon foton më të bukur të vajzës së Albatritit
Albiona zbulon foton më të bukur të vajzës së Albatritit

Quhet Albiona Muçiqi dhe ndonëse është vajza e dy këngëtarëve të njohur, Nysretit dhe Merites dhe gjithashtu motra e Albatriti, vetë ende nuk ka vendosur ti hyjë rrugës së muzikës, shkruan "Kosovarja".

Vëllai i saj Albatriti pat thënë që Albiona mund të vijë së shpejti me një këngë, ama ende nuk ka asgjë konkrete në këtë drejtim.

Me gjasë Albiona po mendohet ende nëse duhet ose jo ti hyjë botës së muzikës, të shkojë rrugës e hapave të anëtarëve tjerë të familjes, shkruan "Kosovarja".

Albiona së fundi po komentohet për bukurinë e saj, që është pa të meta. E, kaq e bukur po bëhet edhe Amelia, vajza e Albatritit, të cilën shihet se halla e ka shumë për zemër./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/showbiz/