Armina Mevlani tregon se çfarë do të bënte po të ishte djalë

Armina Mevlani tregon se çfarë do të bënte po të ishte djalë
Armina Mevlani tregon se çfarë do të bënte po të ishte djalë
Armina Mevlani tregon se çfarë do të bënte po të ishte djalë

Armina Mevlani është blogeria e njohur shqiptare e cila shquhet për pamjen e bukur dhe shumë në formë.

Së fundi ajo ka publikuar disa imazhe në të cilën e shohim si një “rebele” , veshur me xhinëse, xhaketë dhe duke konsumuar duhan.

“Nëse do isha djalë” kishte shkruar Armina në këto imazhe.

Kjo na bëjnë të aludojmë se kaq rebele do të ishte Armina po të ishte një djalë!?


Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/showbiz/