Bahar dhe Umut më të dashuruar se kurrë, publikojnë foto nga pushimet

Bahar dhe Umut më të dashuruar se kurrë, publikojnë foto nga pushimet
Bahar dhe Umut më të dashuruar se kurrë, publikojnë foto nga pushimet
Bahar dhe Umut më të dashuruar se kurrë, publikojnë foto nga pushimet

Ja si duken...

Janë dy aktorët kyç të serialit që kapi një shikueshëmri të madhe si në publikun turk ashtu edhe në atë shqiptar, ‘Beni Affet’.

Bahar dhe Umut dashurinë e tyre të filluar nga kolegjialiteti e kurorëzuan me martesë dhe tani po e shijojnë jetën e tyre bashkëshortore, përcjell ORAvip.

Ata duket se kanë filluar pushimet dhe një fotografi nga deti është shpërndarë për fansat e tyre.

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/showbiz/