Bali Muharremaj kryetari më romantik nga të gjithë, ja si e uron gruan për Shën Valentin!

Bali Muharremaj kryetari më romantik nga të gjithë, ja si e uron gruan për Shën Valentin!
Bali Muharremaj kryetari më romantik nga të gjithë, ja si e uron gruan për Shën Valentin!
Bali Muharremaj kryetari më romantik nga të gjithë, ja si e uron gruan për Shën Valentin!

Kreu i komunës së Suharekës ka shfaqur anen e tij romantike.

Bali Muharremaj mund të jetë tejet i angazhuar si i pari i komunës së Suharekës, por ai asnjëherë nuk lë anash familjen e tij.

Me rastin e ditës së dashuruarve, ai ka zgjedhur fjalët më të mira për ta uruar bashkëshorten e tij, shkruan Indeksonline.

“Dashnia nuk matet me kohë e as me moshë. Ajo rritet kur i jep rëndësi çdo ditë…”, ka shkruar Muharremaj përbri fotografisë.

Nga ana e tij, Muharremaj dukshëm vërehet se është i dashuruar kokë e këmbë në gruan e tij, derisa e vështron me gjithë sytë e tij.

Si çift duken për bukuri, dhe shumë kush mund edhe t’i ketë zili!

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/showbiz/