Blero i bleu vitin e kaluar këtë dhuratë, Afrona edhe këtë vit e përdorë me dashuri

Blero i bleu vitin e kaluar këtë dhuratë, Afrona edhe këtë vit e përdorë me dashuri
Blero i bleu vitin e kaluar këtë dhuratë, Afrona edhe këtë vit e përdorë me dashuri
Blero i bleu vitin e kaluar këtë dhuratë, Afrona edhe këtë vit e përdorë me dashuri

Afrona dhe Blero është një çift i cili ka fituar një konsolidim të lidhjes e tashmë ata po shijojnë në maksimum pranin e njëri tjetrit sidomos këto ditë të cilat ata janë duke bërë pushime në njërin nga vendet shumë të bukura në Morocco, shkruan Kosovarja.

Përgdhelet pa fund Afrona nga i fejuar, janë parë shpesh edhe dhuratat që bën dhe dedikimet për dashurinë e tij. Modelja e këndshme kishte momente të pa këndshme në fillimet e lidhjes por tani mund ta quan vetën me fat për mashkullin që ka në krahë. 

Vitin e kaluar Afrona me shumë lumturi tregoi një dhuratë që e kishte shumë në qejf, ishin këto një palë sandale të firmës Luboutin që Blero i bleu të dashurës së tij. Por ajo edhe këtë pushim i ka marrë me vetë dhe me shumë dashuri po i përdorë duke i kombinuar me veshjet verore. /Kosovarja/ 

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/showbiz/