Çka i bënë fytyrës Adelina për t’u dukur bukur

Çka i bënë fytyrës Adelina për t’u dukur bukur
Çka i bënë fytyrës Adelina për t’u dukur bukur
Çka i bënë fytyrës Adelina për t’u dukur bukur

Adelina ka kohë është në fokus të medies me jetën që bën, pushimet dhe blerjet e shtrenjta, shkruan Kosovarja.

Ndonëse deklaroj kohë më parë se ajo ishte në një lidhje, por që asnjëherë nuk e bënte publike personin i cili e shoqëronte udhëtime, darka e pushime.

Martesa e saj më avokatin maqedonas sjelli pakënaqësi në masë të madhe të ndjekësit e saj.  Edhe pse për pak kohë është distancuar nga projektet muzikore, ajo është duke shijuar momentet martesore.

Për momentin ndodhet në Austri dhe ka shfrytëzuar pak kohë për vetën duke përgatiti një maskë. Tani si një zonjë dhe bashkëshorte e avokatit i duhet kujdes edhe më i madh. /Kosovarja/ 

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/showbiz/