Edona Llalloshi sjell një imazh shumë interesant të djalit

Edona Llalloshi sjell një imazh shumë interesant të djalit
Edona Llalloshi sjell një imazh shumë interesant të djalit
Edona Llalloshi sjell një imazh shumë interesant të djalit

Është këngëtarja e cila i këndoi më vite të tëra publikut duke mos kursyer vetën aspak, dhe duke dhënë këngët më të bukura ndër vite, shkruan Kosovarja.

Edona është njëra nga këngëtaret më të kompletuara si nga vokali dhe nga paraqitjet aq të denja. I këndoi secilit zhanër dhe tek secili ajo shkëlqeu duke filluar nga ajo popullore e deri tek muzika moderne.

Edona ka një përkushtim të madh edhe ndaj familjes, shpesh ofron pamje të mrekullueshme të kësaj pjese e cila me shumë dashuri prezanton bashkëshortin dhe fëmijët kohe pas kohe.

Është një pamje e djalit ku si duke ai ka një afërsi me kafshët ku me një dashuri i ofrohet kësaj maceje. /Kosovarja/ 

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/showbiz/