‘Fikrija’ në jetën reale është një femër shumë ndryshe trupi i saj si një peshk

‘Fikrija’ në jetën reale është një femër shumë ndryshe trupi i saj si një peshk
‘Fikrija’ në jetën reale është një femër shumë ndryshe trupi i saj si një peshk
‘Fikrija’ në jetën reale është një femër shumë ndryshe trupi i saj si një peshk

Aktorja e njohur turke Yesim Ceren Bozoglu e cila u bë e njohur nga seriali’Deti i jetës sime’, shkruan ORAinfo.

Yesim u lind më 29 korrik të vitit 1974 në Ankara të Turqisë.

Nëse bukia dini emrin e vërtet bëhet fjalë për ‘Fikrjen’ e cila ka një rolë shumë të vështirë, ajo ka një dashuri e cila nuk i realizohet dhe jeton një jetë pran bashkëshortit të cilin nuk e do.

Në këtë seria Fikrija është një femër jo shumë me stil, por në jetën reale ajo ka në veshje shumë të veçan.

Ajo në vitin 2007 ishte martuar me Sinan Çalışkanoğlu, por që martesa e tyre përfundoi në vitin 2010, pasi që martesa e tyre nuk cte mirë.

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/showbiz/