Gani Shala ia thotë këngës së maturës pas shumë viteve...

Gani Shala ia thotë këngës së maturës pas shumë viteve...
Gani Shala ia thotë këngës së maturës pas shumë viteve...
Gani Shala ia thotë këngës së maturës pas shumë viteve...

Një emër i njohur por që lufta e largoi nga atdheu, duke e shpërngulur në Gjermani, shkruan Kosovarja.

Por, gjeneratat e vjetra edhe sot e kësaj dite e kujtojnë shoqërinë, duke u ri-takuar dhe festuar përvjetorët e tyre si maturantë.

Gani Shala ishte pjesë e disa shoqërive artistike në vend, por pas një kohe të gjatë pauze si dhe pas takimit me shoqërinë e vjetër, ata i kërkuan ta bëjë një këngë, ku motivi kryesorë ishte pikërisht përvjetori i maturës.

Në vazhdim keni të bashkëngjitur linkun në të cilin vërtetë se shumë gjenerata do ta gjejnë veten, duke ndjerë nostalgji për kujtimet e kohërave të arta shkollore./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/showbiz/