Gili dhe Iliri tejet të lumtur, kështu e kaluan Shën Valentinin

Gili dhe Iliri tejet të lumtur, kështu e kaluan Shën Valentinin
Gili dhe Iliri tejet të lumtur, kështu e kaluan Shën Valentinin
Gili dhe Iliri tejet tu00eb lumtur, ku00ebshtu e kaluan Shu00ebn Valentinin

Ilir Berani dhe këngëtarja e njohur Gili, janë ndër çiftet më të dashura për publikun

Që nga fillimi i karrierës së Gilit, ata janë të pandashëm të cilët shfaqen çdoherë pranë njëri-tjetrit, madje Iliri qëndron gjithnjë prapa të hiteve të mëdha të këngëtares. 

E përveç karrierës, çifti gëzojnë një jetë plot me harmoni. Pikërisht, sot në ditën e të dashuruarve Gili publikon imazhin me bashkëshortin e saj, duke lënë në mbishkrim vetëm dy zemra, shkruan Gazeta Blic.

Siç duket Gili nuk i preferon poezitë për të dhuruar dashuri..

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/showbiz/