I kishte marrë malli aq shumë, edhe këtë veprim bëjnë sot Afrona dhe Blero

I kishte marrë malli aq shumë, edhe këtë veprim bëjnë sot Afrona dhe Blero
I kishte marrë malli aq shumë, edhe këtë veprim bëjnë sot Afrona dhe Blero
I kishte marrë malli aq shumë, edhe këtë veprim bëjnë sot Afrona dhe Blero

Ka ditë ku ata janë larg njëri tjetrit, dhe kjo ishte pak e çuditshme, por kur behët fjalë puna dhe obligimet që ata kanë, mund të arsyetohen këto distanca, shkruan Kosovarja.

Çifti ka kohë bashkëjetojnë, por Afrona ka javë që ndodhet në Zvicër atje edhe ku është rritur. Edhe pse kanë qëndruar pak kohë larg njëri tjetrit nuk kanë munguar fjalët dhe dedikimet publike në llogarite e tyre.

E nuk kishte se si të ikte kjo ditë e çifti të mos jenë pranë njëri tjetrit, këtë radhe është Blero ai që ka udhëtuar drejt Zvicrës për ta takuar dashurinë e tij. Nga një natë shumë romantike ata vazhdojnë edhe ditën e sotme në përqafim të njëri tjetrit.

Nën efektin e “Snap Chatit” ata sjellin një fotografi shumë të bukur dhe më të dashuruar se kurrë më parë. /Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/showbiz/