Irkenc Hyka këndon në mënyrë perfekte këngën ‘S’ta fal’ të Adelina Berishës

Irkenc Hyka këndon në mënyrë perfekte këngën ‘S’ta fal’ të Adelina Berishës
Irkenc Hyka këndon në mënyrë perfekte këngën ‘S’ta fal’ të Adelina Berishës
Irkenc Hyka këndon në mënyrë perfekte këngën ‘S’ta fal’ të Adelina Berishës

Projekti i fundit nga Adelina Berisha ishte kënga ‘S’ta fal’, një këngë e pritur mjaft mirë nga publiku.

Por është pikërisht Irkenc Hyka, njëri nga këngëtarët që së fundi cilësohet se këngët e dashurisë i këndon shumë bukur i cili ka kënduar këtë këngë në mënyrën e tij, shkruan Indeksonline.

Kënga është kënduar në mënyrë të përkryer dhe është mjaft e këndshme për t’u dëgjuar.

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/showbiz/