Ja çfarë foto i dërgon gruaja Naser Rafunes

Ja çfarë foto i dërgon gruaja Naser Rafunes
Ja çfarë foto i dërgon gruaja Naser Rafunes
Ja çfarë foto i dërgon gruaja Naser Rafunes

Aktor prej shumë vitesh, i dëshmuar shumë herë. Në secilin rol jep shumë nga vetja dhe e realizon në mënyrë fantastike, shkruan "Kosovarja".

Naser Rafunen e kemi parë të angazhuar në disa seri televizive dhe rolet e tij gjithmonë e kanë marrë vëmendjen e merituar, e kjo falë përkushtimit dhe profesionalizmit të tij.

Rafuna së fundi është mjaftë i pëlqyer me rolin e "Xhek Setres" në serialin "Çka ka shpija".

Ai, është mjaftë i përkushtuar edhe si bashkëshort e baba. Aktori shpesh e tregon edhe dashurinë që ka për të shoqen. Në një postim, ai tregon se çfarë foto i dërgon e shoqja, bashkë me djalin e vogël, shkruan "Kosovarja".

Sa ëmbëlsi në një foto. Apo?/Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/showbiz/