Kallashi brenda ditës në Prishtinë, Zvicërr, Dubai…

Kallashi brenda ditës në Prishtinë, Zvicërr, Dubai…
Kallashi brenda ditës në Prishtinë, Zvicërr, Dubai…
Kallashi brenda ditës në Prishtinë, Zvicërr, Dubai…

Edhe pse e ka lëshuar vendin, shoqëria e saj nuk e ka harruar, e madje as mediet të cilat e përmendin shumë shpesh, shkruan Kosovarja.

Valltarja e njohur e cila përmes vallëzimit arriti shumë dhe u bë më e përmendura, po i mungon shumë skenës me performancat përvëluese.

Ajo tashmë ndodhet her në Zvivërr, her në Dubai, por asnjëherë nuk e harron vendin e saj, Kosovën.

E përmes shumë postimeve në rrjetet sociale, ajo ka hedhur disa imazhe që tregojnë lëvizjet e shpeshta të saja, e që natyrisht po kënaqet shumë./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/showbiz/