Këta janë prindërit e Blerta Deliut, ja kujt i ka ngjarë ajo...

Këta janë prindërit e Blerta Deliut, ja kujt i ka ngjarë ajo...
Këta janë prindërit e Blerta Deliut, ja kujt i ka ngjarë ajo...
Këta janë prindërit e Blerta Deliut, ja kujt i ka ngjarë ajo...

Është ndër deputetet më të zëshme dhe me të zonjat që ka vendi ynë, shkruan Kosovarja.

Natyrisht se zëri i saj është dëgjuar dhe vazhdon të dëgjohet fuqishëm, e po ashtu befason në çdo paraqitje me qëndrimin prej zonjës me klas.

Blerta ka trashëguar shumë nga prindërit sa i përket pamjes, e këtë gjë e tregon më së miri fotografia që ajo ka ndarë në rrjetet sociale, sidomos me të ëmën, e cila është një pediatre në zë.

Shumë dashuri për prindërit e saj tregon vet imazhi që ajo ka publikuar./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/showbiz/