Kjo është e përbashkëta e Norës dhe Morenës

Kjo është e përbashkëta e Norës dhe Morenës
Kjo është e përbashkëta e Norës dhe Morenës
Kjo u00ebshtu00eb e pu00ebrbashku00ebta e Noru00ebs dhe Morenu00ebs

Ato përveç që janë shumë të bukura, unike dhe me një stil shumë të veçantë, ato pa diskutim janë edhe këngëtare shumë të suksesshme, shkruan Kosovarja.

Ku moda  flet fjalën e fundit e gjen të dy femrat e show bizit shqiptar. Nora projektin e fundit e solli më Gjikon këngë kjo që mori miliona klikime, po ashtu edhe Morena tregoj sukses të madh më këngën ‘Shlif’ e që atëherë më nuk ka sjell ndonjë projekt të ri.

Por pavarësisht projekteve muzikore ato dyja janë shumë aktive në rrjetet sociale si më imazhe nga mbrëmjet muzikore, por edhe setet fotografike të tyre janë të shpeshta dhe aq të bukura.

Edhe pse vërtetë vajzat ndoshta për nga ana artistike mund t’i lidh muzika, e për koiçidenc edhe ndonjë moment tjetër si tendenca e modës. Por është edhe kjo e përbashkët e tyre realizimi i fotografive në të njëjtin pozicion por vetëm në ambiente të ndryshme. /Kosovarja/     

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/showbiz/