Komentuesit shajnë Lori Hoxhën, reagimi i Vis Bajraktarit është i adhurueshëm

Komentuesit shajnë Lori Hoxhën, reagimi i Vis Bajraktarit është i adhurueshëm
Komentuesit shajnë Lori Hoxhën, reagimi i Vis Bajraktarit është i adhurueshëm
Komentuesit shajnu00eb Lori Hoxhu00ebn, reagimi i Vis Bajraktarit u00ebshtu00eb i adhurueshu00ebm

Ata janë prej vitesh në një lidhje dashurie, por kanë zgjedhur ta mbajnë raportin e tyre larg vëmendjes së medias.

Lori Hoxha dhe Vis Bajraktari janë një nga çiftet më të dashur të publikut shqiptar. Fansave prej kohësh ju mungojnë foto e tyre së bashkur.

Në një foto të publikuar në Instagramin e tij, dikush ka ofenduar Lorin.

Por reagimi i Visit është i denjë për një djalë të dashuruar.

“Je gjithë ky çun, nuk e di si e ke lidhur jetën me Lorin, ajo nuk bën!”-i ka shkruar një komentues Visit.

“Ajo është perëndeshë!”- i ëhstë kthyer Visi komentuesit shoqëruar me një emoji që nënkupton se duhej ta qepte gojën! /Gazeta Express/


Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/showbiz/