Krenar Çoçaj ka një koment për Getin dhe Marinën

Krenar Çoçaj ka një koment për Getin dhe Marinën
Krenar Çoçaj ka një koment për Getin dhe Marinën
Krenar Çoçaj ka një koment për Getin dhe Marinën

Getoar Selimi dhe Marina Vjollca janë çifti më i komentuar në media.

Fillimet e lidhjes së tyre kanë qenë të fshehta por nuk zgjati shumë dhe gjithçka u bë publike kur dyshja u zbuluan nga mediat se janë në lidhje, shkruan lajmi.

Kësaj rruge janë edhe motra e Marinës, Luana me Krenar Çoçajn. Dyshja janë kapur ‘mat’ disa herë si çift por akoma nuk e kanë zyrtarizuar lidhjen.

Se ka diçka mes tyre e dëshmon edhe raporti i Krenarit me Getin dhe Marinën.

Kur e kanë ndërmend që edhe Luana me Krenarin të dalin publikisht në mënyrë që të pranojnë komente nga Geti, mbetet të shihet.

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/showbiz/