Kush është “e tërë bota” për Adelina Eminin?

Kush është “e tërë bota” për Adelina Eminin?
Kush është “e tërë bota” për Adelina Eminin?
Kush është “e tërë bota” për Adelina Eminin?

E suksesshme, e zonja dhe vetvetja, mahnitë shumë ndjekës në çdo paraqitje, shkruan Kosovarja.

Një zonjushë e cila punon fort dhe jep shumë rezultat si në muzikë por edhe në profesionet që ajo ushtron, kësaj here ka ndarë pak kohë për pushime.

Në shumë postime, ka treguar lidhshmërinë që ajo ka me familjarët, e në veçanti me të ëmën, e cila për të është e tërë bota.

Vërtetë një imazh i cili shpreh shumë dashuri, e që këtë dashuri e tregojnë edhe vet fjalët e Adelinës./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/showbiz/