Kush nuk do e adhuronte një imazh si ky që ka publikuar Majlinda Zeka

Kush nuk do e adhuronte një imazh si ky që ka publikuar Majlinda Zeka
Kush nuk do e adhuronte një imazh si ky që ka publikuar Majlinda Zeka
Kush nuk do e adhuronte një imazh si ky që ka publikuar Majlinda Zeka

Modelja e cila mban vëmendjen e medies rozë pas vetes dhe të një publiku të gjerë, ajo komentohet për jetë që bën dhe rritjen e djalit e vetme, shkruan Kosovarja.

Behën interpretime të ndryshme rreth jetës së sa, se si ia del mban e vetme duke bërë një jetë luksoze dhe duke përballuar gjithë ato blerje, dalje të cilat kushtojnë e në ndërkohë është duke rritur një fëmijë.

Por si që të jetë e vërteta ajo vazhdon jetën duke mos e vrarë mendjen se si mendojnë të tjerët. Ajo po mrekullohet me rritjen e fjalitë ku çdo ditë Roani sjell gjëra të këndshme në jetën ë Majlindës si nënë.

Me shumë gëzim ndan momente të bukura të djalit e sidomos kur ai mëson e shqipton diçka të re. Tani Roanit ngadalë po i mbushet goja me dhembët e vockël e që për Majlindën këto janë momente që nuk do i harron dhe të pa përshkruara në jetë. /Kosovarja/ 

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/showbiz/