Learta shkon në pishinë me djalin, ajo çka bën Matini do t’iu shkrijë...

Learta shkon në pishinë me djalin, ajo çka bën Matini do t’iu shkrijë...
Learta shkon në pishinë me djalin, ajo çka bën Matini do t’iu shkrijë...
Learta shkon në pishinë me djalin, ajo çka bën Matini do t’iu shkrijë...

Tashmë e dimë se Learta bën një jetë tejet luksoze dhe nuk heziton që momente të ndryshme nga përditshmëria të ndajë me numrin e madh të ndjekësve, shkruan Kosovarja.

Ka një jetë të lumtur familjare dhe disa ditës po kënaqet në rolin e nënës me vogëlushin i cili vërtetë se i ka ngjarë shumë asaj.

Edhe Matinin e vogël e ka mësuar në luks, duke e veshur me rroba të shtrenjta dhe duke e shëtitur në vende të ndryshme, ashtu sikurse bën edhe vet ajo.

E kësaj here e ka dërguar edhe në pishinë, e që vogëlushi me mimika e tij të shkrinë.

Një fytyrë engjëllore e cila të rrëmben zemrën, e që do ta shihni në vazhdim./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/showbiz/