Luana Vjollca lë nam, fut dorën në pjesët intime

Luana Vjollca lë nam, fut dorën në pjesët intime
Luana Vjollca lë nam, fut dorën në pjesët intime
Luana Vjollca lë nam, fut dorën në pjesët intime

Deri sa është duke shijuar këngën të cilën e solli ditë më parë më këngëtarin Bujar Qamili, janë të pa ndashme edhe publikimet e ndryshe të videove dhe imazheve rreth pamjeve të video klipit të kësaj kënge, shkruan Kosovarja.

Ajo në fakt rrezatoi më pamjen e veshur në të verdh dhe kaltër dhe e kuruar në çdo pikë pamje . Luana ndryshe ndjehet e bekuar nga fansat të cilët e kane pritur shumë mirë këtë projekt dhe vazhdojnë ta mbështesin duke i dërguar video realizme nga vende të ndryshme më pjesë të këngës ‘Mi dhe flake mallit tim’.

Luana në një imazh që ka sjell është mjaft provokues, ajo dorën e ka lënë në një vend pa vend që të jep përshtypjen se mban me dorë zogun. /Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/showbiz/