Majk bëhet baba i mirë! Ja çfarë bën sonte me të birin

Majk bëhet baba i mirë! Ja çfarë bën sonte me të birin
Majk bëhet baba i mirë! Ja çfarë bën sonte me të birin
Majk bëhet baba i mirë! Ja çfarë bën sonte me të birin

Majk është njëri ndër artistët tanë që sjell çdoherë këngë të bukura, shkruan “Kosovajra”.

Ai dikur ishte në një lidhje dashurie me Majlinda Zekën vajzën nga Prishtina me të cilën kanë edhe një djalë që e quajnë Roan.

Por, si rrodhën gjërat që prindërit e Roanit i dhanë fund lidhjes së tyre, akoma nuk dihet ngase vet çifti nuk kanë preferuar të flasin për këtë temë.

Roani i vogël po rritët pranë nënës së tij bukuroshe, ndërsa babai i tij Majku është më shumë i angazhuar në muzikë dhe ka më pak kohë që të merret me të birin.

Por, nuk është se e ka lënë krejt anash atë.

Sonte e shohim Majkun me Roanin në një foto bashkë. Duket se babë e bir kanë dal bashkë që të çmallen me njëri-tjetrin.

E me këtë rast ata edhe kanë shkrepur këtë foto që do ua sjellim tani që ta shihni.

Duket e Roani po ndihet shumë i lumtur në krahët e babait apo jo?/Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/showbiz/