Martohet Feridja, kaq bukur i ri velloja e bardhë!

Martohet Feridja, kaq bukur i ri velloja e bardhë!
Martohet Feridja, kaq bukur i ri velloja e bardhë!
Martohet Feridja, kaq bukur i ri velloja e bardhë!

Seriali Më Fal, bëri sensacion me episodet e tij të gjatë e shumë dramatik.

Ishin pikërisht temat brenda kësaj telenovele të cilat e bënë atë shumë të suksesshëm, përcjell ORAvip.

Një ndër çiftet më të bukura të këtij serialit, mbetet Feridja dhe Xhyneti.

Në fillimet e serialit këta dy duhen aq shumë, por që me vonë ndodh diçka e papritur.

Feridja martohen me një personazh të ri që hynë në serial dhe mundohet t’i ndajë çiftin në fjalë.

Sidoqoftë, shikoni Feriden me vello të bardhë… aq shumë vuan Xhyneti kur e sheh atë në fustan nusërie.


Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/showbiz/