Mbahuni vajza, vëllau i Bebe Rexhës është aq joshës...

Mbahuni vajza, vëllau i Bebe Rexhës është aq joshës...
Mbahuni vajza, vëllau i Bebe Rexhës është aq joshës...
Mbahuni vajza, vëllau i Bebe Rexhës është aq joshës...

Ndër këngëtaret shqiptare me famë botërore, është edhe Bebe Rexha, ku çdo lëvizje e saj përbën lajm, shkruan Kosovarja.

Jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës me familjen e saj, mirëpo shkaku i angazhimeve të shumta, udhëton shumë.

Përveç karrierës, flitet shumë edhe për jetën e saj private dhe familjen e saj.

Kësaj here, ndër postime të ndryshme, ka shfaqur edhe vëllaun e saj, i cili vërtetë se është tejet joshës.

E për këtë flet vet imazhi.../Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/showbiz/