Motra e Edonës të mahnitë më bukurinë

Motra e Edonës të mahnitë më bukurinë
Motra e Edonës të mahnitë më bukurinë
Motra e Edonës të mahnitë më bukurinë

Edona Llalloshi këngëtarja e cila mbahet mend për shumë hite, ndër to është kënga simpatia ku edhe sot kjo këngë dëgjohet më ëndje, shkruan Kosovarja.

Edona Llalloshi përveç angazhimeve në karrierë ajo është e përkushtuar shumë ndaj familjes. Është një bashkëshorte shumë e dashur dhe nënë e kujdesshme. Por edhe më motrat vëllanë dhe prindërit është  e lidhur shumë.

Këngëtarja ka ndarë një fotografi më motrën e saj e cila ka një bukuri të rrallë. Edona është tejet e angazhuar nëpër mbrëmje muzikore nëpër vende të ndryshme të botës kudo ku ka shqiptar. Kënga e saj e fundit ishte ‘Çka m’bane’. /Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/showbiz/