Ndërron jetë kjo figurë e njohur, Ledri shpreh dhimbje të madhe

Ndërron jetë kjo figurë e njohur, Ledri shpreh dhimbje të madhe
Ndërron jetë kjo figurë e njohur, Ledri shpreh dhimbje të madhe
Ndu00ebrron jetu00eb kjo figuru00eb e njohur, Ledri shpreh dhimbje tu00eb madhe

Ledri, reperi i njohur dhe tejet i suksesshëm është një natyrë kryesisht e qetë edhe pse ai i përket muzikës rep, që ajo shpesh paraqet ashpërsi dhe arrogancë dhe flet kryesisht për tema të egra jetësore, shkruan Kosovarja.

Por reperi gjithmonë ka ditur si të trajtoj dhe shfaq një shqetësim individuale apo edhe shoqërorë. Këngët e tij nuk janë nxitëse por këshilluese. 

Nga muzika reperi vihet re se ka një shpirt human dhe shumë i dashur për të tjerët, e kjo e bënë edhe më të afërt dhe shumë të dashur për adhuruesit e muzikës së tij. 

Reperi është një natyrë shumë e dashur dhe e ndjeshme, edhe nga ky publikim që ai ka bërë kuptojmë vlerat e tij njerëzore. Me të kuptuar për humbjen e fizikantit të njohur  ai shpreh dhimbje me anë të kësaj fotografie. 

Stephen Hawking ishte i njohur për punën më vrima të zeza dhe relativitet, shkroi edhe disa libra të njohur duke përfshirë ‘ Një histori të shkurtër të kohës ‘ libër ky i cili u bë njëri nga librat më të shitur ndërkombëtarë, dhe duke e bërë atë  njërin prej njerëzve më të famshëm të shkencës që prej Albert Einstein-it. 

Fizikanti vdiq sot në shtëpinë e tij në Kembrixh në orët e hershme të ditës së mërkurë, njoftoi familja e tij. /Kosovarja/ 

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/showbiz/