Nëna e këngëtares bëhet shkak: Ndahet sërish çifti i shumëpërfolur

Nëna e këngëtares bëhet shkak: Ndahet sërish çifti i shumëpërfolur
Nëna e këngëtares bëhet shkak: Ndahet sërish çifti i shumëpërfolur
Nëna e këngëtares bëhet shkak: Ndahet sërish çifti i shumëpërfolur

Lidhja e tyre ka qenë gjithnjë me ulje ngritje.

Ata janë ndarë, për tu pajtuar dhe ndarë e pajtuar sërish.

Por teksa këtë herë të gjithë menduan se ata u pajtuan për të mos u ndarë, cifti ka pasur sërish një krizë.

“Ata kanë herë pas here mosmarrëveshje por nuk është çudi që për një javë të kthehen sërish bashkë”-kanë konfirmuar burimet për People.

Më tej thuhet se Selena me nënë e saj Teefey nuk kanë një marrëdhënie shumë të mirë, dhe janë duke u përpjekur për ta rregulluar atë, por e sigurt është që shkak i ndarjes këtë herë nuk është ajo. /albeu

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/showbiz/